Cum să scapi de oboseală și stres, în 7 pași simpli
Timișoara, 13 septembrie 2017, Minunea Naturii, ora 19.00
Vino la Workshop-ul activ in care să:
 • Alfli cum să capeți mai multă energie zilnic, nu doar in concediu! 
 •   Experimentezi ce inseamnă să fii relaxat și să renunți la oboseală!
 •  Înveți Ultimele Tehnici  de Nutriție Energetică ca să scapi de stres și să debordezi de energie!
Oferta expiră în:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Profită de prețul Special 347 lei  140 lei
Număr de Locuri limitate!!! Rezervă-l pe al tău acum!
 •  Înveți să devii independent/ă energetic!
 •  Obții un mai bun control al minții și emoțiilor
 •  Mai mult timp liber și mai multă energie
 •  Primești tehnici aplicate de Nutriție Energetică
 •  Îți formezi un program de energizare zilnică
 •  Ai capacitatea folosire a creierului la comandă
”Te salut cu bucurie,
Sunt Florentina Gionea, Specialist în Nutriție Energetică și sunt gazda ta la Workshop-ul prezentat. Mă voi asigura ca primești cele mai valoroase informații despre sursele de hrană independente de mâncare.” Florentina este:
 •  Autoarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern, carte lansată în iunie 2017. Un ghid complet de sănătate și surse independente de hrana fizică.
 •  Terapeut Relațional: lucrează cu femei pentru a putea atrage partenerul dorit; și cupluri pentru a restabili energia în cuplu și aduce armonia între parteneri.
 •  Specializată în 30 de terapii complementare: Dietoterapia, Tetha Healing UpGrade, Anatomia și Medicina Energetică, Medicina Zamolxiană, Reiki Master, Tao, Cromoterapie, Crenoterapie, Șamanism, Tehnica Primei Cauze, Tehnica Radiantă etc.
Testimoniale:
Din cauza unei probleme de sănătate mă simțeam foarte obosită și abia puteam să merg pentru că aveam dureri mari în zona picioarelor. Mergeam doar însoțită de cineva . 

În octombrie 2016 am început să fac terapie cu Florentina. După câteva ședințe (5-6) am început să mă simt mai bine și să merg fără ajutor. 

Acum reușesc să merg continuu câte o oră sau să stau în picioare 2-3 ore . De câte ori vorbesc cu ea, la telefon sau prin mesaje , îmi dă multă energie, iar dacă sunt suparată sau obosită îmi trece. Gina, Pastry Chef Vegan, Timișoara 
 În ultimii 2 ani am avut ocazia, curiozitatea și plăcerea să asist la workshopurile de terapie susținute de Florentina și astfel am reușit să ating și să scot la lumina anumite părți din mine de mult uitate. 

Cu umorul, blândețea și susținerea pe care ea mi le-a oferit, am reușit să îmi înfrunt și să îmi vindec unele dintre cele mai mari frici cu care mă confruntăm în sănătate, în relații, în familie sau față de mine însămi și să văd schimbări instantanee în bine chiar la câteva zile după ședințele avute cu ea. Totodată am învățat cum să aplic o parte din tehnicile arătate și știu acum spre exemplu cum să am mai multă energie în fiecare zi.  Mulțumesc Florentina!   
Mădalina, Manager, București
  
Nu mai sta pe gânduri! Vino să experimentezi ce nu ai mai experimentat până acum!
Oferta expiră în:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Profită de prețul Special 347 lei  140 lei
Copyright ©Florentina Gionea 2017. All Rights Reserved.