Ne vedem în 5 orașe importante în septembrie. Vezi programul mai jos:
11 Septembrie, Timișoara
Consultații Individuale
Reducere 53% la Consultația de Rutină, plătești 145 lei în loc de 310 lei. Află starea de sănătate a rinichilor, inimii, plămânilor, ficatului, vitaminelor, mineralelor, sistemului endocrin, glandelor suprarenale, tiroidei etc. Ai peste 30 de rapoarte de sănătate. 
12 Septembrie, Timișoara
Lansarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern
Intrare Liberă! Ne vedem la Cafeneaua Verde din Centrul Vechi, Strada Coriolan Brediceanu Nr. 2. Te aștept cu informații proaspete și tombolă cu premii! 
13 Septembrie, Timișoara
Workshop: Cum să scapi de oboseală și stres in 7 pași simpli
Învață să te încarci cu energie din surse independente de mâncare. Află cum să te odihnești mai bine, să dormi mai bine, să te energizezi mai bine. Toate într-un workshop intensiv cu rezultate imediate. Dacă nu te-ai înscris la workshop fă-o acum! Locurile sunt limitate!!!
21 Septembrie, București
Conferință: 5 terapii prin care să depășești traumele emoționale - ora 19.00
 Te invit să descoperi 5 tipuri de terapii pe care le poți practica constant în a depăși stările emoționale joase și traumele din trecut. Participarea se face pe bază de donație. Sugerăm o donație de 30 lei.  Locația: Ella's Center for Excellence, B-dul Ghe. Magheru nr.12-14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C. Poti ajunge direct la conferință!
24 Septembrie, Craiova
Lansarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern
Detalii curând despre locatie și oră....
25 Septembrie, Tîrgu Jiu
Lansarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern
Detalii curând despre locatie și oră....
26 Septembrie, Mătăsari
Lansarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern
Ajung în orașul copilariei mele, mă bucur să-mi lansez cartea la liceul la care am învățat. Detalii curând!
28 Septembrie, București
Conferintă: Meditația - Când și cum se face? - ora 19.00
 Învăța să meditezi și să te bucuri de beneficiile meditației. Meditația este greu de făcut pentru persoanele care nu au ghidare și nu știu pașii corecți.  Hai să te bucuri de avantajele meditației și să înțelegi cum se face și când.  
 Participarea se face pe bază de donație. Sugerăm o donație de 30 lei.  Locația: Ella's Center for Excellence, B-dul Ghe. Magheru nr.12-14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C. Poti ajunge direct la conferință!
29 Septembrie, București
Magic Touch Workshop, ora 19.00
Cel mai apreciat workshop pe care îl țin. Exercițiile prin atingere au un efect extraordinar asupra emoțiilor, minții și inimii. Un workshop vesel, plin de energie unde participanții se distrează și se bucură.  Locația: Ella's Center for Excellence, B-dul Ghe. Magheru nr.12-14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C. Biletele vor fi puse în vânzare curând!
”Te salut cu bucurie,
Sunt Florentina Gionea, Specialist în Nutriție Energetică și abia aștept să ne întalnim. Mă voi asigura ca primești cele mai valoroase informații despre sursele de hrană independente de mâncare.” Florentina este:
     
     Autoarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern, carte lansată în iunie 2017. Un ghid complet de sănătate și surse independente de hrana fizică. 
     
     Terapeut Relațional: lucrează cu femei pentru a putea atrage partenerul dorit; și cupluri pentru a restabili energia în cuplu și aduce armonia între parteneri. 

     Specializată în 30 de terapii complementare: Dietoterapia, Tetha Healing UpGrade, Anatomia și Medicina Energetică, Medicina Zamolxiană, Reiki Master, Tao, Cromoterapie, Crenoterapie, Șamanism, Tehnica Primei Cauze, Tehnica Radiantă etc.
Terms & Conditions | Privacy Policy
Copyright ©Florentina Gionea 2017. All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com